MACARALE ABUS

SERVICII

Sisteme de ridicare

SISTEME DE RIDICARE

Având în vedere natura specifică a produselor comercializate de noi, venim în sprijinul dvs și ne ocupăm noi de livrarea, transportul produselor. Organizăm livrarea produselor de la poarta fabricii de producție până la poarta dvs cu vehicole destinate transportului special de mare tonaj și de gabarit depășit.

Montajul se efectuează la locul indicat de dvs, fie chiar la unitatea dvs de producție, fie la un tert beneficiar, de către echipa noastră, în momentul indicat de dvs. Lucrarea de montaj se realizează cu repectarea normelor de sănătate și securitate în muncă, atât celor generale cât și celor specifice locului de montaj.

În urma probei de casă, concomitent cu realizarea documentației tehnice al produsului, facem demersurile pentru punerea în funcțiune, la autoritățile competente (ISCIR; CNCIR), precum și pentru autorizțiile necesare funcționării și reautorizării.

Deasemenea dispunem de RADTP și RSL propriu, atestat.

Sisteme de întreținere

SISTEME DE ÎNTREȚINERE

Acest serviciu îl acordăm din oficiu produselor ABUS aflate în perioada de garanție, iar în baza unui contract de service și în perioada de post garanție. În cazul în care decideți pentru încheierea unui astfel de contract încă la achiziționarea produselor noastre, noi vă oferim 12 luni de garanție în plus față de perioada inițială.

În cadrul acestor servicii putem oferi părți componente și piese de schimb în funcție de rezultatul verificărilor periodice sau a celor solicitate de dvs. astfel scutindu-vă de căutarea pieselor necesare.

Deasemena, oferim servicii de întreținere și service și altor branduri în afară de ABUS. Menționăm că noi la rândul nostru dispunem de autorizații ISCIR pentru executarea lucrărilor de montare și de întreținere și revizie la macarale deplasabile cu sarcină maximă de 100t, macarale cu brat și/sau platformă rotitoare cu sarcină maximă de 10t.

Expertiză și modernizare

EXPERTIZĂ ȘI MODERNIZARE

La cerere, oferim serviciul de expertiză tehnică ale sistemelor de ridicat ale Dvs, care au depășit termenele de autorizare. Studiem starea sistemelor de ridicat atât din punct de vedere fizic cât și functional, realizăm raportul tehnic în urma studiului, respectiv oferim soluții de remediere cu controlul costurilor, unde este cazul, dar punând accent pe siguranță și securitate în timpul operării cu aceste sisteme

Modernizarea sistemelor de ridicat este un necesar pe o piață care se află în plină expansiune. Pentru a tine pasul cu concurența și pentru a satisface cerințele clineților dvs., vă putem oferi soluții pertinente pentru a moderniza sistemul Dvs. de ridicat existent, poate nu de cea mai nouă generație sau cu o capacitate deja depăşită, astfel economisând timp și bani pentru Dvs.